Najnovije vijesti

Svečanost povodom odlaska u mirovinu povjerenice Anđelke Šoški u Područnom odboru Bjelovarsko-bilogorske županije

Anđelka Šoški, županijska povjerenica NSZSŠH Bjelovarsko-bilogorske županije ispraćena je u mirovinu. Bio je to trenutak u kojem smo se prisjetili zajedničkih druženja na skupštinama, na sastancima Središnjeg odbora i na sportskim igrama.

U emotivnim govorima zahvalili smo našoj Anđelki na nesebičnom trudu kojim je vodila svoj Područni odbor. Anđekla je bila ganuta pažnjom koja joj je iskazana zbog svega što je učinila za NSZSŠH. Svojim je zalaganjem u zajedničkim akcijama učinila da je NSZSŠH prepoznatljiv u tom dijelu Hrvatske. Imala je odličan kontakt s novinarima i medijima.

Sastanku su bili nazočni svi povjerenici POS-a. Na svečanosti u Bjelovaru bili su nazočni predsjednica Nada Lovrić, zamjenica predsjednice Branka Pavoković, glavni tajnik Jere Bilan i pravna savjetnica Mirela Matijević Erceg.

Nakon riječi zahvale, održan je radni dio. Povjerenici su informirani o aktualnostima i odgovaralo se na njihova pitanja. Potom su provedeni izbori. Za novog povjerenika POS-a izabran je Ozren Bosanac, nastavnik informatike i sindikalni povjerenik Gimnazije Bjelovar. Za povjerenika Obrtničke škole Bjelovar izabran je Ivan Novak, nastavnik stručnih predmeta iz područja elektrotehnike.

Pristupačnost