Najnovije vijesti

Nada Lovrić izabrana za novu predsjednicu NSZSŠH – 3. srpnja 2021.

Petak, 2. srpnja 2021.

Zbog epidemioloških mjera Izborna se skupština održava u velikoj dvorani Zagrebačkog velesajma, a prisustvuje joj oko tri stotine povjerenika Sindikata iz čitave Hrvatske.

Skupu su se sa svojim izvješćima o radu obratili predsjednik Sindikata Branimir Mihaline te glavni tajnik Nijaz Karić. Izvješće je podnio i Nadzorni odbor Sindikata te predsjednik Suda časti, a sva su izvješća prihvaćena gotovo jednoglasno.

Glavni dio Skupštine održat će se u subotu, 3. srpnja kada će povjerenici Sindikata izabrati novo vodstvo Sindikata odnosno novog predsjednika/cu Sindikata. Kao što je poznato, pristigle su dvije kandidature i to Nade Lovrić (POS Brodsko-posavske županija) i Zvonimira Lončara (POS Varaždinske županije).

Subota, 3. srpnja 2021.

Skupština Sindikata nastavila je svoj rad prezentacijom kandidata za predsjednika/cu NSZSŠH. Prvi je svoju prezentaciju održao Zvonimir Lončar (POS Varaždin) a zatim i Nada Lovrić (POS Brodsko-posavske županije). Članovi Skupštine nakon toga imali su prilike predsjedničkim kandidatima uputiti mnogobrojna pitanja.

Za novu predsjednicu Sindikata izabrana je Nada Lovrić (POS Brodsko-posavske županije).

ČESTITAMO NOVOJ PREDSJEDNICI I ŽELIMO PUNO USPJEHA U RADU!

GALERIJA SLIKA SA SKUPŠTINE

Pristupačnost