Kultura

Kazalište ZKM

Zagrebačko kazalište mladih – ZKM u sedamdeset i pet godina postojanja čvrsto se pozicioniralo na kazališnoj mapi Hrvatske i Europe, ustrajući na temeljnoj programaciji koja je predstavljena u rasponu od predstava za djecu i mlade pa sve do onih za odraslu publiku, a usmjerena je na širenje izvedbenog iskustva suvremenim čitanjima svjetskih klasika i suvremene europske dramske literature. Poseban naglasak ovo kazalište stavlja na afirmaciju suvremene hrvatske dramatike, njegovanje autorskog kazališta te predstavljanje mladih hrvatskih dramskih umjetnika.

ZKM je za članove sindikata udruženih u Maticu osigurao popust u iznosu od 3 eura po ulaznici za redovne cijene predstava iz repertoara. Popust se ne primjenjuje na već snižene cijene predstava poput dječjih ili paketa ulaznica.

Popust se ostvaruje putem promotivnog koda kupnjom na blagajni kazališta uz predočenje iskaznice/potvrde o članstvu u sindikatu udruženom u Maticu (prilikom kupnje na blagajni treba reći kod) ili kupnjom karata direktno na web stanici ZKM-a unosom koda u predviđeno polje. Promotivni kod možete dobiti javljanjem u svoj sindikat nakon identifikacije članstva te nije dozvoljeno dijeliti ga dalje nečlanovima.

Pogodnost preko Matice hrvatskih sindikata

Galerija fotografija iz raznih predstava, snimio: Marko Ercegović.

Višnjik

Svjetlo pada

Moj muž

Mladež bez Boga

Ja sam ona koja nisam

Halo, halo, ovdje Radio Zagreb

Euforija

Eichmann u Jaruzalemu

Dobro je dok umiremo po redu

Ćelava pjevačica

Črna mati zemla

Braća Karamazovi

12. NOĆ ili kako hoćete

Pristupačnost