Proizvodi i usluge

Urarna Čakovec

Urarna Čakovec je obiteljska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i servisu satova, koja svoju kvalitetu dokazuje kroz dugogodišnje zadovoljne kupce i nove klijente koji im svakodnevno poklanjaju povjerenje. Njihova posvećenost svakom kupcu jamči vrhunsku uslugu, bilo da se radi o kupnji baterije za sat ili ekskluzivnom modelu iz njihove bogate ponude.

Članovima Sindikata nude popust od 20% na sve usluge (uključujući servis, zamjenu baterija i remenja na satovima) te na sve proizvode u njihovom asortimanu, kako u poslovnici na adresi Trg Republike 6, Čakovec – RK Medimurka, tako i putem web trgovine.

U njihovoj ponudi možete pronaći satove za sve generacije i ukuse, uključujući popularne brendove kao što su Bulova, Cluse, Citizen, Casio, Cerruti 1881, Fossil, Tommy Hilfiger, Jacques Lemans, Citizen, Lee Cooper, Swiss Military Hanowa, Nautica, Casio G-Shock, Casio Vintage, Seiko, Tissot i mnoge druge.

Za članove Sindikata pripremili su sljedeće pogodnosti na redovne cijene artikala i usluga kao što su servis satova, zamjenu baterija na satovima i ključevima i remenja na satovima:

      • 20% popusta pri gotovinskom plaćanju
      • 15% pri jednokratnom plaćanju karticama
      • 5% popusta pri obročnoj otplati (plaćanje karticama do 12 rata).

 

Popust se ostvaruje u trgovini predočenjem članske iskaznice sindikata.

Urarna Čakovec dostavlja diljem Hrvatske tako da i članovi koji nisu u mogućnosti posjetiti trgovinu satova u Čakovcu mogu naručiti preko web-shopa i ostvariti popust kontaktirajući ih na email: info@urarna.hr gdje će dobiti sve detalje o ostvarivanju kupnje i dostavi.

Njihova široka ponuda može se pogledati na web stranici Urarne Čakovec

Pristupačnost