Najnovije vijesti

Svečanost u Područnom odboru Vukovarsko-srijemske županije

Svečanost u Područnom odboru Vukovarsko-srijemske županije povodom odlaska u mirovinu županijskog povjerenika Peje Nedića i izbora novog povjerenika POS-a

Pejo Nedić, županijski povjerenik NSZSŠH Vukovarsko-srijemske županije ispraćen je u mirovinu. Pri tome samo se prisjetili zajedničkih druženja kojih nije nedostajalo jer je Pejo bio vrlo aktivan u radu Središnjeg odbora.

Sastanku su bili nazočni, uz povjerenike podružnica Vukovarsko-srijemske županije, predsjednica Nada Lovrić, pravna savjetnica Mirela Matijević Erceg i glavni tajnik Jere Bilan.

U prijateljskim govorima predsjednica Nada Lovrić i glavni tajnik Jere Bilan zahvalili su Peji na dugogodišnjim aktivnostima i uspješnom vođenju svog Područni odbora. Svojim je zalaganjem u zajedničkim akcijama postigao da je NSZSŠH prepoznatljiv u tom dijelu Hrvatske.

Posjet vodstva sindikata iskorišten je i za sastanak s članovima. U zgradi koju dijele Srednja strukovna škola, Drvodjelska škola i Tehnička škola Ruđera Boškovića u Vinkovcima održan je sastanak gdje su članovi informirani o aktualnostima. Uslijedila je diskusija i odgovaranje na pitanja članova.

Za novog županijskog povjerenika NSZSŠH Vukovarsko-srijemske županije izabran je Mario Bečvardi, nastavnik građevinske skupine predmeta, povjerenik Tehničke škola Ruđera Boškovića u Vinkovcima.

Pristupačnost