Teme, događaji i aktivnosti

Održane sindikalne sportske igre u Rovinju

Od 5.-8. svibnja 2022. godine u apartmanskom naselju Amarin u Rovinju održane su Sindikalne sportske igre za članove Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske i njihove obitelji. Zadnje igre održane su prije osam godina.

Postoji ljudska potreba za druženjem, pogotovo u vrijeme nakon epidemije Covid-a. Zato je vladao veliki interes članova za Sindikalne sportske igre. Oko 1100 članova NSZSŠH i njihovih obitelji doputovali su u Rovinj autobusima, osobnim automobilima i kombijima iz čitave Hrvatske. Došli su u Rovinju ugodno provesti svoje vrijeme i natjecati se u nogometu, odbojci, kuglanju, potezanje konopa, beli i pikadu. Zbog kiše koja je padala natjecanja su se premjestila u sportsku dvoranu u Rovinju. Petak navečer bio je rezerviran za Karaoke show, a u subotu navečer bio je ples uz živu glazbu rovinjskog benda Highlander.

Mnogi su članovi NSZSŠH i njihove obitelji iskoristili vrijeme za obilazak Rovinja, a neki su posjetili i susjedne istarske gradove Vrsar, Poreč i Pulu. Sudionici sportskih igara iskazali su svoje zadovoljstvo i poželjeli da se igre ponovno organiziraju.

To je bila prilika za međusobno druženje. Najbolje ekipe dobile su pehare za prvo, drugo i treće mjesto, a Područni odbor sindikata Vukovarsko-srijemske županije dobio je i prelazni pehar za najviše osvojenih odličja.

Hvala sudionicima na dolasku.

Vidimo se dogodine!

Galerija fotografija

Pristupačnost