Aktualno

Održan sastanak u Sisku

U srijedu, 30. kolovoza 2023., održan je sastanak podružnice NSZSŠH u Industrijsko-obrtničkoj školi Sisak. Sastanku je nazočila predsjednica NSZSŠH Nada Lovrić, pravna savjetnica Mirela Matijević Erceg, povjerenik  POS-a Sisačko-moslavačke županije Tomislav Dovranić i glavni tajnik Jere Bilan. U podružnici su održani izbori  jer je povjerenik podružnice Božo Ognjenović otišao u mirovinu. Nova povjerenica je Marina Sambolek.

U razgovoru su članovima prezentirane aktivnosti NSZSŠH u proteklom periodu, kao i planovi za buduće djelovanje. Članovi podružnice upoznali su čelništvo sindikata s problematikom u ovoj potresom pogođenoj županiji.

U nastavku je održan sastanak s povjerenicima POS-a Sisačko-moslavačke županije. Prenesene su im informacije o aktualnostima u sindikatu i naporima koje sindikat ulaže u očuvanje radnih mjesta kod reforme strukovnog obrazovanja i najave uvođenja modularne nastave, o pregovorima za GKU… Ovo je bila prigoda za jačanje sindikalizma među povjerenicima i članovima kao motiv za izazove koji nas u čekaju.

Jere Bilan
Glavni tajnik NSZSSH

Pristupačnost