O školstvu iz medija

Konferencija Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska – 5.4.2022.

U prostorijama ZICER-a (Zagrebačkog inovacijskog centra) na Zagrebačkom velesajmu održana je u organizaciji redakcije medijske kuće „24sata“ konferencija Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska-Nove tehnologije, nova zanimanja – put u suvremenije visoko obrazovanje i nova zanimanja kao posljedica tehnološkog razvoja.

Konferenciji su kao gosti nazočili predstavnici Nezavisnog sindikata zaposlenika u srednjim školama Hrvatske predsjednica Nada Lovrić i glavni tajnik Jere Bilan. To prilikom predsjednica je dala izjavu novinarki HRT-a. Ovo je bila prilika za razgovor s predstavnicima MZO-a. Konferenciji je nazočio i ministar Fuchs.

Konferencija Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska je prva konferencija o obrazovanju koja na jednom mjestu okupila sve interesne skupine vezane za obrazovanje – od ministarstava, veleposlanstava, sindikata, uglednih znanstvenika i profesora do studenata. Bilo je riječi tome je li obrazovni sustav spreman osposobiti mlade za nove izazove i poslove budućnosti te koje sve promjene i zakonske regulative u obrazovnom sustavu startaju već od jeseni.

Više na linku https://www.boljeobrazovanje.hr/

Jere Bilan

Glavni tajnik NSZSSH

Pristupačnost