Najnovije vijesti

Čestit Božić i sretna Nova 2023.!

Svim članovima Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske i onima koji će to tek postati neka je sretan i blagoslovljen Božić i sretna Nova 2023. godina!

Toplina Božića neka u nama obnovi radost, veselje i vrati  nadu da ćemo biti bolji prema sebi i bolji jedni prema drugima, da će svijet u kojem živimo biti pravednije mjesto za život, da će nam obitelj biti trajno utočište i izvor tjelesnog i duhovnog zdravlja!

Svaka godina koja dolazi uvijek je izazov i prilika. Iskoristimo svoje prilike, prihvatimo izazove kako u privatnom životu tako i na radnim mjestima u odgojno-obrazovnim ustanovama širom Hrvatske. Naša snaga je u našem zajedništvu i međusobnom uvažavanju. Budimo strpljivi u problemima ali ustrajni kako bismo ih rješavali .

Budimo oslonac jedni drugima, potpora i podrška bez obzira radimo li poslove spremačice, kuhara, domara, administratora, tajnika, računovođe, nastavnika ili ravnatelja …

 S našim Sindikatom nitko nije i ne smije biti sam pa neka je svakom članu naše lijepe, velike i raznolike obitelji, još jednom sretan Božić i sretna Nova 2023.!

 

 Nada Lovrić,

predsjednica NSZSŠH

Pristupačnost