Stanogradnja za članove sindikata

Novi projekt stambene izgradnje NSZSŠH i Sigma stan d.o.o. – 22. svibnja 2020.

Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama i tvrtka Sigma stan nekretnine d.o.o. provode projekt stambenog zbrinjavanja članova Sindikata u Zagrebu, naselje Rudeš, Zagrebačka cesta.

Projekt RUDEŠ, Zagrebačka cesta

Obzirom  na  vrlo  uspješno  završeni  projekt   stambenog  zbrinjavanja  članova  sindikata  u  Zagrebu  u  naselju Črnomerec  te radi velikog interesa članova, tvrtka Sigma stan nekretnine  d.o.o. započinje sa novim projektom stambene izgradnje.  Objekti će se graditi tako da se kupcima pruži maksimalna fleksibilnost razmještaja prostorija i organizacija interijera.Ovu lokaciju karakterizira neposredna blizina javnog prijevoza (autobusna stanica na Zagrebačkoj cesti), trgovina, vrtića, sportskih objekata te iznimna povezanost sa svim glavnim prometnicama u gradu krasi našu novu graditeljsku lokaciju.  Cijena stanova je jedinstvena bez obzira na način plaćanja.

SVE INFORMACIJE VEZANE UZ PROJEKT RUDEŠ MOŽETE ZATRAŽITI PUTEM E-MAIL ADRESE info@sigmadomus.hr ILI PUTEM KONTAKT TELEFONA NA WEB STRANICI: www.sigma.hr.


ožujak 2019.

Plakat i poziv – Gradiščanska 12, Zagreb


Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske i tvrtka Sigma domus d.o.o. provode projekt stambenog zbrinjavanja svojih članova u Zagrebu, naselje Črnomerec, prilaz baruna Filipovića- Gradiščanska. Obzirom na vrlo uspješno završen projekt stambenog zbrinjavanja članova sindikata u Zagrebu u naselju Rudeš te radi velikog interesa članova, tvrtka Sigma domus d.o.o. započinje sa novim projektom stambene izgradnje.

Objekti će se graditi tako da se kupcima pruži maksimalna fleksibilnost razmještaja prostorija i organizacija interijera. Ovu lokaciju karakterizira iznimno dobra povezanost sa centrom grada obzirom da je udaljenost tramvajske stanice kojom se direktno dolazi do Trga bana Jelačića 550 metara od objekta. Od ostalih sadržaja u neposrednoj blizini stambenog objekta nalaze se i osnovna škola (Ivana Cankara) na udaljenosti od 800 metara, dom zdravlja na udaljenosti od 450 metara, a vrtić na 550 metara i pošta na 500 metara. Cijena stanova je i dalje povlaštena, te je i dalje osigurano subvencionirano kreditno financiranje u 100%-tnom iznosu.

Cijena stanova je jedinstvena bez obzira na način plaćanja.

STAMBENI OBJEKTI S VISOKIM A ENERGETSKIM CERTIFIKATOMI DOKAZANO OSIGURANO NISKIM REŽIJAMA.

PONUDA STANOVA 

DVOSOBNI STAN (1 x spavaća soba i dnevni boravak)  površina 39,08 m2 – cijena   74.482,00 €

DVOIPOSOBNI STAN (2 x spavaća soba i dnevni boravak)  površina 47,22 m2 – cijena   87.913,00 €

TROSOBNI STAN (2 x spavaća soba i dnevni boravak) površina 60,55 m2 – cijena  109.907,00 €

ČETVEROSOBNI STAN (3 x spavaća soba i dnevni boravak)  površina 81,66 m2 – cijena 155.184,00 €

SVE INFORMACIJE TE UVID U KATALOG STANOVA S TEHNIČKIM PODACIMA, KAO I SVE UVJETE FINANCIRANJA I PODATKE VEZANO UZ KREDITE MOŽETE DOBITI U UREDU TVRTKE SIGMA DOMUS U ZAGREBU, SELSKA CESTA 90/A, U ZGRADI SIGMA CENTRA, 7.KAT, KAO I PUTEM E-MAILA info@sigmadomus.hr ILI NA TELEFONE 01/539 0370, 01/638 6426, 01/638 6431 i 01/638 6428.

Sigma Domus plakat

Pristupačnost