Pogodnosti za članove

Partneri za pogodnosti

Pogodnosti za članove

srpanj 2022.

Nova pogodnosti za članove NSZSŠH MealPass!

Na našem tržištu pokrenuta je mreža koja obuhvaća 120 restorana u cijeloj Hrvatskoj (svaki mjesec ulaze dodatni restorani) i koja svojim korisnicima omogućuje popust od 15% na hranu i piće.
Zove se MealPass i novost je na tržištu benefita.
MealPass možete koristiti za prehranu vas, vaših obitelji, prijatelja, u slobodno vrijeme (izlazak sa društvom, rođendan, izlet s obitelji,…)  i imati velike uštede.
Za korištenje MealPass sustava potrebno je preuzeti Mealpass aplikaciju.
Godišnja članarina iznosi 150 kn + PDV, a svakom članu Sindikata koji uplati članarinu MealPass poklanja 50,00 kn na MealPass račun.

Također skrećemo pozornost na ljetnu ponudu. Registracijom do 31.08.2022. možete iskoristiti ponudu gratis članarine do kraja godine, uz promo kod #LJETO22.

Svi koji se registriraju do 31.08.2022., od dana registracije pa do 31.12.2022. koriste aplikaciju bez članarine. Ukoliko će članovi htjeti nastaviti korištenje aplikacije, bit će potrebno od 01.01.2023. uplatiti godišnju članarinu 150+PDV.

U ovoj opciji besplatnog perioda nema dodatnih 50 kuna na račun, ali ima od nove godine uz plaćanje članarine.
Par natuknica o ovoj pogodnosti:

 • Popis lokacija
 • Kratki video kako se koristi aplikacija
 • Promo kod upišite kod registracije #LJETO22
 • Sredstva koja mislite trošiti u MealPass mreži uplatite prepaid na MealPass račun i plaćanje u restoranu vršite QR kodom u aplikaciji
 • Na svaku konzumaciju bez obzira na iznos dobivate 15% popusta

Više informacija možete dobiti na telefonu  099/2525292.


lipanj 2022.

ALPINA

– Popust  od 20 % Za članove NSZSŠH  na artikle koji nisu sniženi i dodatnih 10 % na već snižene artikle,
a što ne može biti ukupno više od 60 % popusta

 

 

KOLPA
Kolpa salon Zagreb
Savska opatovina 36
10000 Zagreb

Popusti:

– 15 % na kompletan asortiman KOLPA proizvoda ( 10 % na plaćanje karticama)
– 10 % na asortiman keramičkih pločica, sanitarnih armatura, sanitarne keramike proizvođača Unitas, Grohe,
Hansgrohe, Laufen, Geberit, Roca, Inker, Del Conca, Baldocer, Venus, Porcelanosa
( 5 % na kartično plaćanje)
– 20 % na asortiman sanitarnih armatura i tuševa proizvođača ALPI Italia / 15 % na kartično plaćanje)

BOROVO
Obnovljen je ugovor na temelju kojeg članovi mogu koristiti pogodnosti kod partnera do 31.12.2022. godine.

– Popust od 10 % za gotovinsko plaćanje, za jednokratno kartično plaćanje bez odgode debitnom i kreditnom karticom, za obročno kartično plaćanje debitnom i kreditnom karticom prema uvjetima prodaje pojedinog prodajnog mjesta (mjesečni obrok minimalno 100,00 kn).

Popusti se odnose na cjelokupni asortiman obuće Borovo za vlastitu robu. Popust se ne zbraja s drugim popustima i ne odnosi se (ne primjenjuje se) na robu koja je već na popustu, u posebnim oblicima prodaje:akcijskoj prodaji, rasprodaji, sezonskom sniženju, prodaji proizvoda s greškom, prodaji proizvoda kojima ističe rok uporabe i drugim oblicima i uvjetima prodaja koje odredi Borovo.

ožujak 2021.

Stanić d.o.o.
Članovi Sindikata ostvaruju popust od 10 % na cjelokupni asortiman u svim diskontima Stanić d.o.o. Popust se ne odnosi na duhanske proizvode i artikle koji su na popustu/akciji.
Više informacija potražite na www.diskont.hr.

Lonci&Poklopci

by Bajde, specijalizirani dućan kuhinjskog posuđa, pribora i roštilja
Članovi Sindikata ostvaruju popust od 20 % na cjelokupni asortiman u trgovinama Lonci&Poklopci. Popust se ne odnosi na proizvode koji su na akciji.

studeni 2020.

Klinika MEDIKOL

Članovi Sindikata mogu ostvariti popust od 10 do 20 % na redovnu cijenu usluga u Poliklinika Medikol.

Lokacije na kojima Poliklinika Medikol pruža medicinsko-zdravstvene usluge su:

1.       Zagreb, Voćarska cesta 106
2.       Zagreb, Dragutina Mandla 7
3.       Čakovec, Franca Prešerna 13
4.       Split, Šoltanska 1
5.       Rijeka, Krešimirova 42
6.       Osijek, J.J. Strossmayera 141
7.       Popust se ostvaruje uz predočenje članske iskaznice ili potpisane i ovjerene potvrde o članstvu.

Ponuda za članove NSZSŠH.

listopad 2020.

ENTERPRISE RENT-A CAR članovima sindikata udruženih u Maticu i članovima njihove uže obitelji nudi popust od 30% na redovni cjenik!

Lokacije poslovnica nalaze se u Dubrovniku, Makarskoj, Splitu, Zadru, Rijeci, Opatiji, Puli, Rovinju, Lučkom i Zagrebu te u zračnim lukama Dubrovnik, Split, Zadar, Rijeka, Pula, Zagreb.

Prilikom rezervacije i narudžbe usluga Entrpisea korisnik je dužan osobno pristupiti u poslovnicu, identificirati se valjanom članskom iskaznicom ili potvrdom o članstvu, osobnom iskaznicom te rezervirati najam vozila. Članovi uže obitelji dužni su uz prethodno naznačene dokumente dati na uvid i osobnu iskaznicu.

Rezervacija se može napraviti i putem e-maila: ivan.kokic@enterprise.hr. Na isti mail možete uputiti sva pitanja vezana za najam vozila.

 

EURO-VRT trgovina i servis nudi najveći izbor uređaja za košnju, motornih pila, strojeva i alata za vrt i okućnicu na 1000 m2 prodajnog prostora na zagrebačkom Žitnjaku ili putem Internet prodaje.

Za članove sindikata udruženih u Maticu pripremili su sljedeće pogodnosti na redovne cijene artikala:

 • 10% popusta pri gotovinskom plaćanju i jednokratnom plaćanju karticama
 • 5% popusta pri obročnoj otplati (plaćanje karticama do 12 rata).

Popust se ostvaruje u trgovini predočenjem članske iskaznice sindikata.

rujan 2020.

OBAVIJEST
Aquapark Adamovec raskinuo je ugovor o povoljnostima za članove sindikata Matice.

srpanj 2020.

JURJEC VISION d.o.o.  trgovačko društvo koje se bavi uzgojem borovnica, te ovim putem na području Grada Zagreba nudi svježe ubrane borovnice. Cijena borovnica je 60,00 kn/kg, a  svim članovima Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske odobrava se  popust u visini 10 %. U ponudi su pakiranja od 1 kg i 500 g.
Više informacija o dobrobitima borovnica pročitajte na linku:
https://www.centarzdravlja.hr/hrana-i-zdravlje/zdrava-prehrana/borovnice-male-bobice-cudesnih-ljekovitih-moci/ 
Kontakt telefon: 098/427-908, mail:  leo.jurjec@gmail.com
Moguća dostava za veću količinu prema dogovoru za Zagreb i okolicu, ili preuzimanje na plantaži, na adresi  Ivana Granđe 116, 10 360 Šašinovec

lipanj 2020.

Bluesun hotel Kaj Marija Bistrica

Članovi sindikata Matice i članove njihove uže obitelji, u Bluesun hotelu Kaj uz predočenje svoje sindikalne članske iskaznice ostvaruju popuste na redovne ponude programa:

 • 20% popusta na sve smještajne pakete i redovan cjenik smještaja, (ukoliko u određenom vremenskom periodu hotel nudi posebne ponude s većim popustom, članovi će ostvariti taj veći popust),
 • besplatno korištenje konferencijskih dvorana i opreme (uz uvjet minimalno 10 osoba na smještaju; ukoliko nema potrebe za smještajem cijene se formiraju ovisno o broju dodatnih usluga; ručak, pauza za kavu).

Za informacije i rezervacije kontaktirajte hotel na broj telefona +385 49 326 600 ili na email adresu:  kaj@bluesunhotels.com 

Zagorski bregi vas čekaju!

Više informacija na stranici Matice hrvatskih sindikata.

siječanj 2020.

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak


posebni paketi usluga do 31.03.2020.godine za članove Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske i za članove uže obitelji.

Pogledajte dentalnu ponudu

Optika Očalinko

Povoljnija kupnja dioptrijskih i sunčanih naočala uz popust od 20 % na plaćanje karticama i 30 % na gotovinsko plaćanje ( popust se odnosi na okvire i na stakla dioptrijskih naočala), besplatna kontrola vida, besplatan servis naočala.
Bubnjaračka 2, Zagreb
Tel: 01/379-0055

Medical Yoga Centar Zagreb

Neograničeno vježbajte vi ili netko od vaše uže rodbine u bilo kojoj od naših 13 lokacija u Zagrebu!
Za članove NSZSŠH odobravamo popust na cijenu od 50 kn mjesečno!
Više o ponudi u letku

– članovima Sindikata BOROVO nudi popust od 10 %  za gotovinsko plaćanje, za jednokratno kartično  plaćanje bez odgode debitnom i kreditnom karticom, za obročno kartično plaćanje debitnom i kreditnom karticom prema uvjetima prodaje pojedinog prodajnog mjesta.

– popust se odnosi na cjelokupni asortiman obuće Borovo vlastite robe, uz predočenje članske iskaznice.

6. ožujka 2019.

POGREBNI CENTAR LIRA

Članovi Sindikata mogu pod povoljnim uvjetima koristiti usluge LIRA POGREBNOG CENTRA OSIJEK, u Osijeku, Prolaz Josipa Leovića  i u  Virovitici, Ljudevita Gaja 17. Više informacija članovi mogu dobiti putem telefona 098/271-241 ili maila liraosijek@gmail.com.

– popust od 15 % na lijes (za gotovinsko plaćanje), prijevoz pokojnika u gradu i okolici s 50% popusta, besplatnu dostavu cvijeća i vijenaca na groblje, popust na glazbenu uslugu solo truba, besplatno tiskanje osmrtnica sa ili bez fotografije, besplatna priprema opreme i objava osmrtnice na web stranici www.pogrebnaoprema.net, besplatno članstvo i korištenje kartice povjerenja LIRA POGREBNOG CENTRA, besplatno korištenje usluge mobilnog ureda.

CARWIZ članovima sindikata udruženih u Maticu i i članovima njihove uže obitelji nudi popust od 30% na redovni cjenik!

Prilikom rezervacije i narudžbe usluga CARWIZ-a potrebno je ili osobno pristupiti u poslovnicu, identificirati se valjanom članskom iskaznicom ili potvrdom o članstvu, osobnom iskaznicom te rezervirati najam vozila. Članovi uže obitelji dužni su uz prethodno naznačene dokumente dati na uvid i vlastitu osobnu iskaznicu.

Također, rezervacije i narudžbe možete izvršiti i putem online obrasca na stranicama CARWIZ-a.

Poslovnice CARWIZ-a se nalaze u Zagrebu, Poreču, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Osijeku (popis poslovnica: ovdje).

Odgovore na sva dodatna pitanja vezana uz najam, preuzimanje i rezervaciju vozila pronađite ovdje.

15. siječnja 2019.

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak
Dentalni implantološko protetski centar Hurčak nudi posebne uvjete za članove Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, članove uže obitelji idjelatnike za koje vrijedi sljedeće;

• 20% popusta na  zubne implantate
• 20% popusta na zubne krunice
• 50% popusta na izbjeljivanje zubi laserom
• 10% na sve ostale usluge centra
• Besplatan  stomatološki pregled U DIPC Hurčak  članovi sindikata, uz predočenje članske iskaznice i uz predočenje osobneiskaznice,ostvarujupopust(rabat).

Više informacija pročitajte ovdje.

GHETALDUS OPTIKA


 Članovi Sindikata ostvaruju popust od 15 % u 85 poslovnica u RH . Popust se ne odnosi na akcije u tijeku, popusti se ne zbrajaju.

28. rujna 2018.

Gradsko kazalište Trešnja, Zagreb
Popust na ulaznice u Gradskom kazalištu Trešnja – članovi Sindikata mogu kupiti ulaznice za predstavu u produkciji kazališta po cijenama nižim do 10 kn, prema obavijestima koje će biti objavljene na stranici.

16. ožujka 2018.

Lječilište Istarske toplice
Povoljnosti u Lječilištu Istarske Toplice za članove Sindikata i članove njihove uže obitelji:

 • 10% popusta na redovnu cijenu smještaja u objektima Mirna i Sv. Stjepan na bazi polu i punog pansiona za boravke do 1 – 3 noći
 • 20% popusta na redovnu cijenu smještaja u objektima Mirna i Sv. Stjepan na bazi polu i punog pansiona za boravke do 4 – 10 noći
 • 30% popusta na redovnu cijenu smještaja u objektima Mirna i Sv. Stjepan na bazi polu i punog pansiona za boravke 11 noći i više
 • besplatno kupanje u termalnom bazenu te u bazenu u wellness centru za sve goste na smještaju
 • 20% popusta na termalni bazen ili bazen u wellness centru za osobe koje nisu na smještaju
 • 10% popusta na sve usluge fizikalne terapije (osim masaža)
 • 10% popusta na usluge tretmana ljepote
 • mogućnost korištenja uputnica HZZO i Croatia zdravstvenog osiguranja za fizikalnu terapiju

Napomena: popusti se ne odnose na boravišnu pristojbu, osiguranje i prijavu; te ih nije moguće kombinirati sa ostalim popustima (akcijama).

Članovima Sindikata omogućuje se plaćanje kreditnim karticama, odnosno plaćanje u ratama (do 6 rata)

(AMEX I PBZ Maestro)

16. veljače 2018.

Ciak Auto d.o.o svim članovima sindikata udruženih u Maticu hrvatskih sindikata u svojim poslovnicama nudi slijedeće popuste:  do 35 % na akumulatore i ulja, do 25% na auto dijelove i opremu te  do 15 % na auto gume. Više o pogodnosti.

Tvrtka LASER-PRODAJA d.o.o. svim članovima sindikata udruženih u Maticu hrvatskih sindikata u svojim poslovnicama nudi slijedeće popuste: 30 % popusta na sve laminate i svu PVC stolariju za gotovinsko plaćanje, 20 % popusta na sve laminate i svu PVC stolariju za kartično plaćanje, 5 % popusta za gotovinsko plaćanje na ostali asortiman u ponudi (garažna i sobna vrata, tepihe, sisteme suhe gradnje i fasadni sustav). Više o pogodnosti.

Pristupačnost