Glas nove Hrvatske Naslovnica   |  Kontakt   |  WebMail   |  E-Glasnik   |  Linkovi   |  Sitemap    
NSZSSHNSZSSH
Ured:
+385 1 4855 798
Pravna služba:
+385 1 4851 629
+385 1 4855 723
E-mail:
nszssh@nszssh.hr
  Naslovnica Jos
 
Vijesti  
Aktualno  
Teme, događaji i aktivnosti  
O školstvu iz medija  
Skupovi  
Intervjui  
Reportaže  
Ankete  
Komentari  
Publikacije i izdanja  
  O sindikatu Jos
  Vertikala sindikata obrazovanja Jos
  Gimnazije, strukovne, domovi... Jos
  Zakoni i kolektivni ugovori Jos
  Pravni savjeti Jos
  S.O.S. telefon Jos
  Zanimljivosti Jos
  Galerije Jos
  Sportske igre Jos
  ZA POVJERENIKE Jos
 

Korisničko ime:
Lozinka:

 
 
     

 

Završeni izbori za novo vodstvo Nezavisnog sindikata znanosti - 10. srpnja 2018.

Na konstituirajućoj  sjednici Velikog vijeća Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja završen je izborni ciklus u Sindikatu znanosti za sljedeće četiri godine koji je trajao od proljeća prošle godine. Izabran je prof. dr. sc. Igor Radeka sa Sveučilišta u Zadru za novog predsjednika Velikog vijeća umjesto dosadašnjeg Vilima Ribića, koji se ovaj puta nije kandidirao za tu funkciju. Predsjednik Velikog vijeća je najodgovornija funkcija s najviše izvršno-političkih ovlasti u Sindikatu.

Jučer je također na funkciju stupio i novi predsjednik Sindikata prof. dr. sc. Petar Pervan, s Instituta za fiziku, koji je izabran na Saboru Sindikata u travnju mjesecu. Ovlasti predsjednika Sindikata su predstavljanje Sindikata i staranje o znanstvenoj i obrazovnoj politici. Za potpredsjednika Velikog vijeća izabran je dr. sc. Tvrtko Smital. Dužnost glavnog tajnika još 6 mjeseci obavljat će Vilim Ribić.

Izabrano je i devet članova Malog vijeća (sindikalno-političko tijelo) i sedam članova Upravnog vijeća (poslovno i upravno tijelo).

Članovi Malog vijeća su osim dva predsjednika po funkciji još i potpredsjednik te prof. dr. sc. Predrag Marković (Filozofski fakultet), doc.dr. sc. Vesnica Garašić (Rudarsko-geološko naftni), Vilim Ribić (Tajništvo Sindikata), dr. sc. Saša Ceci (Institut Ruđer Bošković), prof. dr. sc. Tomislav Šikić (Fakultet elektrotehnike i računarstva), mr. sc. Mirko Petrić (Sveučilište u Zadru).

Izabrani su i članovi Upravnog vijeća: prof. dr. sc. Ivana Dražić-Lutilsky (Ekonomski fakultet Zagreb), dr. sc. Dominik Vuletić (Ekonomski fakultet Zagreb), prof. dr. sc. Želimir Dulčić (Ekonomski fakultet Split), prof. dr. sc. Ines Mrakovčić-Šutić, (Medicinski fakultet Rijeka), prof.dr. sc. Igor Radeka, dr. sc. Tomislav Duvnjak (Poljoprivredni institut Osijek) i Heli Hajdić-Nikolić (Rektorat Sveučilišta). (preneseno sa nsz.hr)


 

ANKETA
Online nastava jednako je tako dobra kao i ona u učionici!
Slažem se, nema razlike!
Dao/la bih ipak prednost nastavi u učionici.
Ništa ne može zamijeniti nastavu u učionici!
U ovim uvjetima svaka je nastava dobra!


Pogledaj rezultate
SERVISI
Tumačenja kolektivnih ugovora   
Pogodnosti za članove  
Aplikacije za povjerenike  
Blagajna uzajamne pomoći  
AAI@edu.hr  
Mobilna aplikacija NSZSSH  
Stanogradnja za članove sindikata  
VIDEO