Glas nove Hrvatske Naslovnica   |  Kontakt   |  WebMail   |  E-Glasnik   |  Linkovi   |  Sitemap    
NSZSSHNSZSSH
Ured:
+385 1 4855 798
Pravna služba:
+385 1 4851 629
+385 1 4855 723
E-mail:
nszssh@nszssh.hr
  Naslovnica Jos
 
Vijesti  
Aktualno  
Teme, događaji i aktivnosti  
O školstvu iz medija  
Skupovi  
Intervjui  
Reportaže  
Ankete  
Komentari  
Publikacije i izdanja  
  O sindikatu Jos
  Vertikala sindikata obrazovanja Jos
  Gimnazije, strukovne, domovi... Jos
  Zakoni i kolektivni ugovori Jos
  Pravni savjeti Jos
  S.O.S. telefon Jos
  Zanimljivosti Jos
  Galerije Jos
  Sportske igre Jos
  ZA POVJERENIKE Jos
 

Korisničko ime:
Lozinka:

 
 
     

 

IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA NSZSŠH, Zadar, 17. - 19. studenog 2017.

IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA NSZSŠH

 Zadar, 17. - 19. studenog 2017.

 

Redovna izvještajna skupština NSZSŠH počela je radom u petak, 17. studenog u Zadru pred više od 250 povjerenika iz svih hrvatskih županija. Skupštinu je otvorio predsjednik Sindikata Branimir Mihalinec, a zatim se pristupilo izboru radnog predsjedništva koje je odlučilo da će ove godine Skupštinu voditi g. Jere Bilan, povjerenik POS-a domaćina. 

Skupština se zahvalila dugogodišnjim članovima i povjerenicima koji su ove godine umirovljeni, a dali su značajan doprinos radu Sindikata - Zdenku Karamanu, povjereniku POS-a Zagrebačke županije te Branki Buliga, povjerenici Gimnazije Sesvete. 

    

Sukladno dnevnom redu, prvi je dan rada Skupštine bio namijenjen izvješćima o radu predsjednika Sindikata, glavnog tajnika, Nadzornog odbora i Suda časti. Predsjednik Sindikata Branimir Mihalinec u svom je izvješću naročiti naglasak, osim na prethodne aktivnosti, stavio na ono što Sindikat čeka u bliskoj budućnosti, a to su tekući pregovori o Temeljnom kolektivnom ugovoru te predstojeći o Granskom kolektivnom ugovoru. Posebno je istaknuo kako zahtjeve koje u tim pregovorima postavljamo neće biti moguće ostvariti bez aktivnog sudjelovanja cijelog članstva Sindikata.

Sva su izvješća prihvaćena velikom većinom glasova. 

    

Subota je bila radni dan posvećen radionicama za povjerenike. Prvu su prezentaciju odradili Branimir Mihalinec i Zvonimir Lončar na temu Organizaciija rada u sindikalnoj podružnici. Druga radionica Putovi pravne zaštita članova izvedena je od strane glavnog tajnika Nijaza Karića te članica pravne službe Sindikata Mirele Matijević Erceg i Ane Šarić. Treću je radionicu održala Mirela Glavota iz tvrtke TIM-dobit, a tema je bila Materijalno financijsko poslovanje sindikalne podružnice.

    

Mala delegacija Sindikata posjetila je tijekom subotnjeg jutra Škabrnju i u ime svih povjerenika odala počast žrtvama i herojima ovog mjesta, prisjećajući se na ovaj dan i velike žrtve Vukovara.

    

U debatnom klubu na samom kraju Skupštine, pravnice Sindikata sa predsjednikom Branimirom Mihalincem i zamjenicom predsjednika Brankom Pavoković stajali su na raspolaganju povjerenicima za sva moguća pitanja koja ih zanimaju, a počesto i tište u njihovom radu u podružnicama. Kao i svaki put, debatni je klub vodio Anton Tadić, a i ovog se puta pokazalo puno opravdanje tog dijela Skupštine. 

  

Slobodno popodne sudionici Skupštine proveli su u raznim zanimljivim akitvnostima poput izleta u Zadar i Nin te vožnje brodicom zadarskim kanalom, sve u organizaciji domaćina, POS-a Zadarske županije. Kao i obično, Skupština je završila svečanom večerom i plesom uz glazbu. 

FOTO GALERIJA 

 

 

ANKETA
Online nastava jednako je tako dobra kao i ona u učionici!
Slažem se, nema razlike!
Dao/la bih ipak prednost nastavi u učionici.
Ništa ne može zamijeniti nastavu u učionici!
U ovim uvjetima svaka je nastava dobra!


Pogledaj rezultate
SERVISI
Tumačenja kolektivnih ugovora   
Pogodnosti za članove  
Aplikacije za povjerenike  
Blagajna uzajamne pomoći  
AAI@edu.hr  
Mobilna aplikacija NSZSSH  
Stanogradnja za članove sindikata  
VIDEO