Glas nove Hrvatske Naslovnica   |  Kontakt   |  WebMail   |  E-Glasnik   |  Linkovi   |  Sitemap    
NSZSSHNSZSSH
Ured:
+385 1 4855 798
Pravna služba:
+385 1 4851 629
+385 1 4855 723
E-mail:
nszssh@nszssh.hr
  Naslovnica Jos
 
Vijesti  
Aktualno  
Teme, događaji i aktivnosti  
O školstvu iz medija  
Skupovi  
Intervjui  
Reportaže  
Ankete  
Komentari  
Publikacije i izdanja  
  O sindikatu Jos
  Vertikala sindikata obrazovanja Jos
  Gimnazije, strukovne, domovi... Jos
  Zakoni i kolektivni ugovori Jos
  Pravni savjeti Jos
  S.O.S. telefon Jos
  Zanimljivosti Jos
  Galerije Jos
  Sportske igre Jos
  ZA POVJERENIKE Jos
 

Korisničko ime:
Lozinka:

 
 
     

 

Popust kod kupovine udžbenika u Profilu - 27. srpnja 2012.

Temeljem ugovora sklopljenog između Sindikata i Profil mozaik-a članovi NSZSŠH stječu pri kupnji knjiga, udžbenika i ostalog asortimana tog poduzeća na svim njegovim prodajnim mjestima slijedeće pogodnosti:

  • Popust od 10% (darovni bon) na cjelokupni asortiman knjižare koji se odnosi na sve kategorije u knjižari (papirnica, gift, domaća knjiga, strana knjiga i igračke), osim udžbeničkog programa i neobaveznih dopunskih/dodatnih nastavnih sredstava koja vrijedi do 30. 09. 2012. Prilikom predbilježbe svaki član dobiva 2 darovna bona koja može iskoristiti prilikom dvije kupnje. Popust od 10% kod oba bona se ne može zbrajati već se svaki koristi pojedinačno.
  • Popust od 5% na udžbenike i ostala obavezna dopunska/dodatna nastavna sredstva za jednokratno gotovinsko plaćanje do 01. 09. 2012. Popust se odnosi na plaćanje predbilježbi i udžbenike u slobodnoj prodaji.
  • Prvašićima poseban dar – edukativna slikovnica Škola? Pa što! ili vrećica za papuče Antuntun
  • Besplatna dostava u gradove, u kojima ne postoji Profil Mozaik knjižara, na unaprijed dogovorene lokacije (sindikalne podružnice)
  • Mogućnost ukupne uštede od 505,00 kn pri kupnji 4 posebno izabrana izdanja s popustom od 50% na više, od toga 3 izdanja Mozaika knjiga – Suvremeni njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački rječnik (redovna cijena: 396,00 kn; nova cijena: 198,00 kn), Misteriji Istoka iZapada (redovna cijena: 348,00 kn; nova cijena: 149,00 kn) i Sveznadar (redovna cijena: 119,00 kn; nova cijena: 59,00 kn); i 1 izdanje izdavača Cvrčak – Edukativni multimedijalni CD komplet (redovna cijena: 147,00 kn; nova cijena: 99,00 kn). Sva izdanja se mogu kupiti zasebno
  • Dar svakom kupcu udžbenika
  • Popust od 20% na sve naslove iz lektire. Popust vrijedi do 01. 06. 2013. Popust se ne zbraja s ostalim gore navedenim popustima.
  • Popust od 10% na cjelokupni asortiman u izdanju Profil Knjige i Mozaika Knjiga. Popust vrijedi za cijelu 2012. I 2013. godinu.

Za ostvarenje ovih pogodnosti član Sindikata mora priložiti potvrdu sa osobnim podacima (ime i prezime člana, OIB, broj osobne iskaznice, kućna adresa, broj telefona ili mobitela, naznaka Sindikalne podružnice, te datum izdavanja) ovjerenu od strane sindikalnog povjerenika. Popis Profilovih knjižara

Plaćanja: 6 rata/obroka na kupnju u iznosu do 1.499 kn,  a 10 rata na iznos preko 1.500 kn. Sve odgode plaćanja su beskamatne.

 

potvrda
ANKETA
Online nastava jednako je tako dobra kao i ona u učionici!
Slažem se, nema razlike!
Dao/la bih ipak prednost nastavi u učionici.
Ništa ne može zamijeniti nastavu u učionici!
U ovim uvjetima svaka je nastava dobra!


Pogledaj rezultate
SERVISI
Tumačenja kolektivnih ugovora   
Pogodnosti za članove  
Aplikacije za povjerenike  
Blagajna uzajamne pomoći  
Kako upotrebljavati QR kodove?  
AAI@edu.hr  
Mobilna aplikacija NSZSSH  
Stanogradnja za članove sindikata  
VIDEO