Glas nove Hrvatske Naslovnica   |  Kontakt   |  WebMail   |  E-Glasnik   |  Linkovi   |  Sitemap    
NSZSSHNSZSSH
Ured:
+385 1 4855 798
Pravna služba:
+385 1 4851 629
+385 1 4855 723
E-mail:
nszssh@nszssh.hr
  Naslovnica Jos
 
Vijesti  
Aktualno  
Teme, događaji i aktivnosti  
O školstvu iz medija  
Skupovi  
Intervjui  
Reportaže  
Ankete  
Komentari  
Publikacije i izdanja  
  O sindikatu Jos
  Vertikala sindikata obrazovanja Jos
  Gimnazije, strukovne, domovi... Jos
  Zakoni i kolektivni ugovori Jos
  Pravni savjeti Jos
  S.O.S. telefon Jos
  Zanimljivosti Jos
  Galerije Jos
  Sportske igre Jos
  ZA POVJERENIKE Jos
 

Korisničko ime:
Lozinka:

 
 
     

 

Izvještajna skupština NSZSŠH, Zadar, 2010.

Izvještajna Skupština Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama počela je u petak u Zadru obilježavanjem 20 godišnjice postojanja i uspješnog djelovanja našeg  Sindikata. Nakon pozdravnih riječi predsjednika Sindikata g. Branimira Mihalinca Skupštini su se obratili njeni gosti, Zvonimir Laktašić, predsjednik Sindikata hrvatskih učitelja te državni tajnik MZOŠ-a za srednje školstvo Želimir Janjić. Ministar Fuchs uputio je pismenu ispriku zbog nemogućosti dolaska.

O povijesti i radu Sindikata u proteklih 20 godina govorio je predsjednik Sindikata Branimir Mihalinec te glavni tajnik Nijaz Karić, dok su nakon njihovih riječi svečano podijeljena priznanja povjerenicima sa 4 i 5 mandata (popis nagrađenih povjerenika ).

Slijedio je izbor radnih tijela Skupštine nakon čega su predsjednik i glavni tajnik Sindikata podnijeli izvješća o radu za razdoblje između dviju skupština. Izvješće o nadzoru podnio je i predstavnica Nadzornog odbora, dok su pitanja i rasprava oko izvješća, zbog poodmaklog vremena, odgođena za subotu ujutro. Održan je i izbor jednog  novog člana Nadzornog odbora. U subotu ujutro bit će  predstavljene i nove web - stranice Sindikata.

Subota, 6. studenog

Drugi dan skupštine započeo je raspravom o izvješćima predsjednika i glavnog tajnika Sindikata koja su zatim gotovo jednoglasno i prihvaćena. Rad Skupštine nastavljen je predstavljanjem novih web - stranica Sindikata koje su održali članovi Odbora za informiranje Zoran Mihalina i Dragan Brkić.

Povjerenicima se obratio i prof.dr.sc. Igor Radeka, zamjenik predsjednika Velikog vijeća Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja.

O pravnoj zaštiti članstva zatim je govorio glavni tajnik Nijaz Karić, dok mu se u izlaganju o dosezima i značenju Temeljnog kolektivnog ugovora i projekcijama novog Granskog kolektivnog ugovora pridružio i predsjednik Sindikata Branimir Mihalinec.

Radionicu "Obračun plaća u srednjoškolskim ustanovama" održala je voditeljica računovodstva Sindikata Dajana Nendl.

Nakon kratke pauze za kavu, skupštinari su nastavili radom u debatnom klubu, postavljajući pitanja čelništvu i pravnoj savjetnici o svim problemima koji ih u njihovoj djelatnosti tište.

Zahvaljujući domaćinima iz Područnog odbora Zadar, tj. njegovom povjereniku Jeri Bilanu, sudionici Skupštine imali su organizirana i dva lijepa izleta. Grupa povjerenika posjetila je Nin i njegove bogate povijesne lokacije, dok je druga skupina povjerenika obišla zadarske muzeje diveći se zlatu i srebru Zadra i antičkom staklu. 

1990. - 2010.  

20 godišnjica Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama               

Povjerenici s 5 mandata

Povjerenici sa 4 mandata

Foto - galerije Skupština NSZSŠH, Zadar 2010.

ANKETA
Online nastava jednako je tako dobra kao i ona u učionici!
Slažem se, nema razlike!
Dao/la bih ipak prednost nastavi u učionici.
Ništa ne može zamijeniti nastavu u učionici!
U ovim uvjetima svaka je nastava dobra!


Pogledaj rezultate
SERVISI
Tumačenja kolektivnih ugovora   
Pogodnosti za članove  
Aplikacije za povjerenike  
Blagajna uzajamne pomoći  
AAI@edu.hr  
Mobilna aplikacija NSZSSH  
Stanogradnja za članove sindikata  
VIDEO