Glas nove Hrvatske Naslovnica   |  Kontakt   |  WebMail   |  E-Glasnik   |  Linkovi   |  Sitemap    
NSZSSHNSZSSH
Ured:
+385 1 4855 798
Pravna služba:
+385 1 4851 629
+385 1 4855 723
E-mail:
nszssh@nszssh.hr
  Naslovnica Jos
 
Vijesti  
Aktualno  
Teme, događaji i aktivnosti  
O školstvu iz medija  
Skupovi  
Intervjui  
Reportaže  
Ankete  
Komentari  
Publikacije i izdanja  
  O sindikatu Jos
  Vertikala sindikata obrazovanja Jos
  Gimnazije, strukovne, domovi... Jos
  Zakoni i kolektivni ugovori Jos
  Pravni savjeti Jos
  S.O.S. telefon Jos
  Zanimljivosti Jos
  Galerije Jos
  Sportske igre Jos
  ZA POVJERENIKE Jos
 

Korisničko ime:
Lozinka:

 
 
     

 

Završeni izbori za novo vodstvo Nezavisnog sindikata znanosti - 10. srpnja 2018.

Na konstituirajućoj  sjednici Velikog vijeća Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja završen je izborni ciklus u Sindikatu znanosti za sljedeće četiri godine koji je trajao od proljeća prošle godine. Izabran je prof. dr. sc. Igor Radeka sa Sveučilišta u Zadru za novog predsjednika Velikog vijeća umjesto dosadašnjeg Vilima Ribića, koji se ovaj puta nije kandidirao za tu funkciju. Predsjednik Velikog vijeća je najodgovornija funkcija s najviše izvršno-političkih ovlasti u Sindikatu.

Jučer je također na funkciju stupio i novi predsjednik Sindikata prof. dr. sc. Petar Pervan, s Instituta za fiziku, koji je izabran na Saboru Sindikata u travnju mjesecu. Ovlasti predsjednika Sindikata su predstavljanje Sindikata i staranje o znanstvenoj i obrazovnoj politici. Za potpredsjednika Velikog vijeća izabran je dr. sc. Tvrtko Smital. Dužnost glavnog tajnika još 6 mjeseci obavljat će Vilim Ribić.

Izabrano je i devet članova Malog vijeća (sindikalno-političko tijelo) i sedam članova Upravnog vijeća (poslovno i upravno tijelo).

Članovi Malog vijeća su osim dva predsjednika po funkciji još i potpredsjednik te prof. dr. sc. Predrag Marković (Filozofski fakultet), doc.dr. sc. Vesnica Garašić (Rudarsko-geološko naftni), Vilim Ribić (Tajništvo Sindikata), dr. sc. Saša Ceci (Institut Ruđer Bošković), prof. dr. sc. Tomislav Šikić (Fakultet elektrotehnike i računarstva), mr. sc. Mirko Petrić (Sveučilište u Zadru).

Izabrani su i članovi Upravnog vijeća: prof. dr. sc. Ivana Dražić-Lutilsky (Ekonomski fakultet Zagreb), dr. sc. Dominik Vuletić (Ekonomski fakultet Zagreb), prof. dr. sc. Želimir Dulčić (Ekonomski fakultet Split), prof. dr. sc. Ines Mrakovčić-Šutić, (Medicinski fakultet Rijeka), prof.dr. sc. Igor Radeka, dr. sc. Tomislav Duvnjak (Poljoprivredni institut Osijek) i Heli Hajdić-Nikolić (Rektorat Sveučilišta). (preneseno sa nsz.hr)


 

ANKETA
Učenje u virtualnim učionicama...
...može biti kvalitetno kao i u pravim.
...neće mi stvarati nikakve probleme.
...uh, a kako ću ja to?!
...nek samo taj virus što prije prođe!


Pogledaj rezultate
SERVISI
Tumačenja kolektivnih ugovora   
Pogodnosti za članove  
Aplikacije za povjerenike  
Blagajna uzajamne pomoći  
Kako upotrebljavati QR kodove?  
AAI@edu.hr  
Mobilna aplikacija NSZSSH  
Stanogradnja za članove sindikata  
VIDEO