Glas nove Hrvatske Naslovnica   |  Kontakt   |  WebMail   |  E-Glasnik   |  Linkovi   |  Sitemap    
NSZSSHNSZSSH
Ured:
+385 1 4855 798
Pravna služba:
+385 1 4851 629
+385 1 4855 723
E-mail:
nszssh@nszssh.hr
  Naslovnica Jos
 
Vijesti  
Aktualno  
Teme, događaji i aktivnosti  
O školstvu iz medija  
Skupovi  
Intervjui  
Reportaže  
Ankete  
Komentari  
Publikacije i izdanja  
  O sindikatu Jos
  Vertikala sindikata obrazovanja Jos
  Gimnazije, strukovne, domovi... Jos
  Zakoni i kolektivni ugovori Jos
  Pravni savjeti Jos
  S.O.S. telefon Jos
  Zanimljivosti Jos
  Galerije Jos
  Sportske igre Jos
  ZA POVJERENIKE Jos
 

Korisničko ime:
Lozinka:

 
 
     

 

Popust kod kupovine udžbenika u Profilu - 27. srpnja 2012.

Temeljem ugovora sklopljenog između Sindikata i Profil mozaik-a članovi NSZSŠH stječu pri kupnji knjiga, udžbenika i ostalog asortimana tog poduzeća na svim njegovim prodajnim mjestima slijedeće pogodnosti:

  • Popust od 10% (darovni bon) na cjelokupni asortiman knjižare koji se odnosi na sve kategorije u knjižari (papirnica, gift, domaća knjiga, strana knjiga i igračke), osim udžbeničkog programa i neobaveznih dopunskih/dodatnih nastavnih sredstava koja vrijedi do 30. 09. 2012. Prilikom predbilježbe svaki član dobiva 2 darovna bona koja može iskoristiti prilikom dvije kupnje. Popust od 10% kod oba bona se ne može zbrajati već se svaki koristi pojedinačno.
  • Popust od 5% na udžbenike i ostala obavezna dopunska/dodatna nastavna sredstva za jednokratno gotovinsko plaćanje do 01. 09. 2012. Popust se odnosi na plaćanje predbilježbi i udžbenike u slobodnoj prodaji.
  • Prvašićima poseban dar – edukativna slikovnica Škola? Pa što! ili vrećica za papuče Antuntun
  • Besplatna dostava u gradove, u kojima ne postoji Profil Mozaik knjižara, na unaprijed dogovorene lokacije (sindikalne podružnice)
  • Mogućnost ukupne uštede od 505,00 kn pri kupnji 4 posebno izabrana izdanja s popustom od 50% na više, od toga 3 izdanja Mozaika knjiga – Suvremeni njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački rječnik (redovna cijena: 396,00 kn; nova cijena: 198,00 kn), Misteriji Istoka iZapada (redovna cijena: 348,00 kn; nova cijena: 149,00 kn) i Sveznadar (redovna cijena: 119,00 kn; nova cijena: 59,00 kn); i 1 izdanje izdavača Cvrčak – Edukativni multimedijalni CD komplet (redovna cijena: 147,00 kn; nova cijena: 99,00 kn). Sva izdanja se mogu kupiti zasebno
  • Dar svakom kupcu udžbenika
  • Popust od 20% na sve naslove iz lektire. Popust vrijedi do 01. 06. 2013. Popust se ne zbraja s ostalim gore navedenim popustima.
  • Popust od 10% na cjelokupni asortiman u izdanju Profil Knjige i Mozaika Knjiga. Popust vrijedi za cijelu 2012. I 2013. godinu.

Za ostvarenje ovih pogodnosti član Sindikata mora priložiti potvrdu sa osobnim podacima (ime i prezime člana, OIB, broj osobne iskaznice, kućna adresa, broj telefona ili mobitela, naznaka Sindikalne podružnice, te datum izdavanja) ovjerenu od strane sindikalnog povjerenika. Popis Profilovih knjižara

Plaćanja: 6 rata/obroka na kupnju u iznosu do 1.499 kn,  a 10 rata na iznos preko 1.500 kn. Sve odgode plaćanja su beskamatne.

 

potvrda
ANKETA
Učenje u virtualnim učionicama...
...može biti kvalitetno kao i u pravim.
...neće mi stvarati nikakve probleme.
...uh, a kako ću ja to?!
...nek samo taj virus što prije prođe!


Pogledaj rezultate
SERVISI
Tumačenja kolektivnih ugovora   
Pogodnosti za članove  
Aplikacije za povjerenike  
Blagajna uzajamne pomoći  
Kako upotrebljavati QR kodove?  
AAI@edu.hr  
Mobilna aplikacija NSZSSH  
Stanogradnja za članove sindikata  
VIDEO