Glas nove Hrvatske Naslovnica   |  Kontakt   |  WebMail   |  E-Glasnik   |  Linkovi   |  Sitemap    
NSZSSHNSZSSH
Ured:
+385 1 4855 798
Pravna služba:
+385 1 4851 629
+385 1 4855 723
E-mail:
nszssh@nszssh.hr
  Naslovnica Jos
 
Vijesti  
Aktualno  
Teme, događaji i aktivnosti  
O školstvu iz medija  
Skupovi  
Intervjui  
Reportaže  
Ankete  
Komentari  
Publikacije i izdanja  
  O sindikatu Jos
  Vertikala sindikata obrazovanja Jos
  Gimnazije, strukovne, domovi... Jos
  Zakoni i kolektivni ugovori Jos
  Pravni savjeti Jos
  S.O.S. telefon Jos
  Zanimljivosti Jos
  Galerije Jos
  Sportske igre Jos
  ZA POVJERENIKE Jos
 

Korisničko ime:
Lozinka:

 
 
     

 

Izvještajna skupština NSZSŠH, Zadar, 2010.

Izvještajna Skupština Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama počela je u petak u Zadru obilježavanjem 20 godišnjice postojanja i uspješnog djelovanja našeg  Sindikata. Nakon pozdravnih riječi predsjednika Sindikata g. Branimira Mihalinca Skupštini su se obratili njeni gosti, Zvonimir Laktašić, predsjednik Sindikata hrvatskih učitelja te državni tajnik MZOŠ-a za srednje školstvo Želimir Janjić. Ministar Fuchs uputio je pismenu ispriku zbog nemogućosti dolaska.

O povijesti i radu Sindikata u proteklih 20 godina govorio je predsjednik Sindikata Branimir Mihalinec te glavni tajnik Nijaz Karić, dok su nakon njihovih riječi svečano podijeljena priznanja povjerenicima sa 4 i 5 mandata (popis nagrađenih povjerenika ).

Slijedio je izbor radnih tijela Skupštine nakon čega su predsjednik i glavni tajnik Sindikata podnijeli izvješća o radu za razdoblje između dviju skupština. Izvješće o nadzoru podnio je i predstavnica Nadzornog odbora, dok su pitanja i rasprava oko izvješća, zbog poodmaklog vremena, odgođena za subotu ujutro. Održan je i izbor jednog  novog člana Nadzornog odbora. U subotu ujutro bit će  predstavljene i nove web - stranice Sindikata.

Subota, 6. studenog

Drugi dan skupštine započeo je raspravom o izvješćima predsjednika i glavnog tajnika Sindikata koja su zatim gotovo jednoglasno i prihvaćena. Rad Skupštine nastavljen je predstavljanjem novih web - stranica Sindikata koje su održali članovi Odbora za informiranje Zoran Mihalina i Dragan Brkić.

Povjerenicima se obratio i prof.dr.sc. Igor Radeka, zamjenik predsjednika Velikog vijeća Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja.

O pravnoj zaštiti članstva zatim je govorio glavni tajnik Nijaz Karić, dok mu se u izlaganju o dosezima i značenju Temeljnog kolektivnog ugovora i projekcijama novog Granskog kolektivnog ugovora pridružio i predsjednik Sindikata Branimir Mihalinec.

Radionicu "Obračun plaća u srednjoškolskim ustanovama" održala je voditeljica računovodstva Sindikata Dajana Nendl.

Nakon kratke pauze za kavu, skupštinari su nastavili radom u debatnom klubu, postavljajući pitanja čelništvu i pravnoj savjetnici o svim problemima koji ih u njihovoj djelatnosti tište.

Zahvaljujući domaćinima iz Područnog odbora Zadar, tj. njegovom povjereniku Jeri Bilanu, sudionici Skupštine imali su organizirana i dva lijepa izleta. Grupa povjerenika posjetila je Nin i njegove bogate povijesne lokacije, dok je druga skupina povjerenika obišla zadarske muzeje diveći se zlatu i srebru Zadra i antičkom staklu. 

1990. - 2010.  

20 godišnjica Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama               

Povjerenici s 5 mandata

Povjerenici sa 4 mandata

Foto - galerije Skupština NSZSŠH, Zadar 2010.

ANKETA
Učenje u virtualnim učionicama...
...može biti kvalitetno kao i u pravim.
...neće mi stvarati nikakve probleme.
...uh, a kako ću ja to?!
...nek samo taj virus što prije prođe!


Pogledaj rezultate
SERVISI
Tumačenja kolektivnih ugovora   
Pogodnosti za članove  
Aplikacije za povjerenike  
Blagajna uzajamne pomoći  
Kako upotrebljavati QR kodove?  
AAI@edu.hr  
Mobilna aplikacija NSZSSH  
Stanogradnja za članove sindikata  
VIDEO